Merken van Groupe Sulky Burel voortaan onder 1 naam

De Groupe Sulky Burel gaf eerder deze zomer al aan dat ze voortaan onafhankelijk van importeur Distritech de Belgische markt gingen benaderen. Deze week deelde de fabrikant ook mee dat hun 3 merken, Sulky, Prolog en Sky Agriculture voortaan nog onder 1 naam, Sky Agriculture, door het leven gaan.

Door de 3 merken samen te voegen onder 1 merknaam wil het bedrijf de productie optimaliseren en tegelijkertijd de communicatie en marketing vergemakkelijken, met name voor de export. Door het samengaan verdwijnen niet alleen de merken Sulky en Prolog, maar ook de daarbij horende kleuren. Voortaan krijgen alle Sky machines een kleurstelling in grafietgrijs en titanium wit.

De keuze van de Groupe Sulky Burel heeft ook gevolgen voor ons land. Cre-Agri, die importeur was van Sky Agriculture, wordt naar alle waarschijnlijkheid dealer met een afgetekend grondgebied wat betreft de machines die voorheen onder de naam Sulky en Prolog werden verdeeld, maar blijft het eerste aanspreekpunt voor de directzaaimachines. Voor de rest van het land kijkt Sky Agriculture uit naar potentiële dealers.

Vanaf 16 augustus rollen de eerste SKY Agriculture machines van de vier productielocaties van de groep. En om het hele gamma in zijn nieuwe kleuren te ontdekken, kan je de stand van SKY Agriculture op de Agroshow (PL) van 22 tot 24 september 2023, op het Sommet de l’élevage (FR) van 3 tot 6 oktober 2023, op Agritechnica (DE) van 12 tot 18 november 2023 (Hal 12, Stand C37) en op SIMA (FR) van 24 tot 28 november 2024 bezoeken.
De Werktuigendagen of Agribex staat niet op het lijstje van de constructeur.

 

YouTube player
%d bloggers liken dit: