Agri Influencer Awards 2023 zijn geopend

De DLG (Duitse Landbouwvereniging) organiseert voor de 2de maal een Agri Influencer Award. Landbouwers en landbouwprofessionals actief op sociale media kunnen in 3 internationale categorieën meedingen naar de prijs die op Agritechnica wordt uitgereikt. 

Na een eerste editie op EuroTier gaat DLG opnieuw op zoek naar de belangrijkste Agri Influencers voor de Agri Influencer Award 2023.  De Duitse landbouworganisatie wil met de award het bereik van influencers actief in de sector vergroten bij het algemene publiek. In 2023 zal de DLG Agri Influencer Award zes categorieën omvatten, drie voor Duitstalige en drie voor internationale kanalen:

De internationale prijzen zijn:
DLG Beste Agri YouTuber Internationaal
Open voor boeren en landbouwbedrijven die actief zijn in de landbouw en die een YouTube-kanaal hebben met inhoud over landbouw en landbouwtechnologie in een niet-Duitse taal. Minimaal 1.000 volgers zijn vereist.

DLG Beste Agri Instagrammer/Facebook Internationaal
Open voor boeren en boerderijen die actief zijn in de landbouw en die een Instagram- of Facebookkanaal hebben met inhoud over landbouw en landbouwtechnologie in een niet-Duitse taal. Minstens 1.000 volgers zijn vereist.

DLG Beste Agri TikTokker Internationaal
Open voor boeren en boerderijen die actief zijn in de landbouw en een TikTok-kanaal runnen met inhoud over landbouw en landbouwtechnologie in een niet-Duitse taal. Minimaal 1.000 volgers zijn vereist.

De awards in elk van de drie categorieën – Youtube, Instagram/Facebook, TikTok – worden toegekend aan een social mediaprofiel of -kanaal dat zich in het bijzonder inzet voor pr-werk in de landbouw. De criteria zijn:
Bereik
Kwaliteit van de inhoud
Creativiteit van het uiterlijk
Selectie van het onderwerp
Implementatie van de onderwerpen in woord en beeld
Benadrukking van de veelzijdige aard van landbouw
Balans van de inhoud
Interactie met de gemeenschap

Om de inzendingen te beoordelen, heeft de DLG een onafhankelijke, internationale jury aangesteld bestaande uit erkende media- en communicatie-experts, evenals de winnaars van de DLG Agri Influencer Awards 22. De uiterste inzenddatum is 17 september 2023. De prijsuitreiking vindt plaats op 16 november 2023 tijdens de Young Farmers Party op Agritechnica 2023 in Hannover, Duitsland.

Meer informatie over de DLG Agri Influencer Award 2023 en de online inschrijving is te vinden op www.dlg.org/aia23

%d bloggers liken dit: