Boerinnenkalender december: Justien

December, tijd om die nieuwe kalender van volgend jaar te bestellen! Deze maand staat Justien op de cover.

Ik ben Justien Dejonckheere,  22 jaar oud en afkomstig uit Zwevezele. Van kleinsaf aan ben ik opgegroeid tussen de prei, patatten, maïs, koeien en varkens. Mijn grootste passie zijn toch wel de dieren waaronder de koeien en de varkens. In het dagelijkse leven ben ik terug te vinden in het VLTI te Torhout als landbouwleerkracht 2de en 3de graad en thuis of bij mijn vriend op de boerderij tussen de dieren. Als je me ziet rijden in een trekker dan is het een John Deere. Mijn favoriete werk op de boerderij is bezig zijn tussen de dieren of landbewerkingen uitvoeren, helpen in de hoeveverkoop. Kortom doe ik dus mee aan de Boerinnenkalender omdat mijn hart enorm bij de landbouwsector ligt en ik erin ben geboren. Wij zorgen voor de dagelijkse kost van de consument en daar ben ik trots op.

Wil je zelf de Vlaamse Boerinnenkalender in huis (of werkplaats, schuur,….)? Bestel er dan snel een via de facebookpagina!

%d bloggers liken dit: