Vervaet opent servicepunt in Frankrijk

Vervaet groeit sterk in Frankrijk. Niet alleen de bietenrooiers doen het goed, maar ook de mestzelfrijders vinden hun plaats op de Franse markt, zeker met de komst van de Vervaet Quad. Om de Franse klanten beter van dienst te kunnen zijn bij depannages en algemene service, opent de fabrikant nu een servicepunt in Frankrijk.

Sinds de introductie in het midden van de jaren negentig zijn de Vervaet bietenrooiers een referentie geworden in Frankrijk. En ook de verschillende types zelfrijders voor mestverspreiding vinden meer en meer hun plaats op de Franse velden. Om Vervaet-klanten in de toekomst beter bij te kunnen staan op gebied van onderdelen en wisselstukken en om vlot van dienst te kunnen zijn bij depannages en herstellingen opent Vervaet nu een servicepunt in Frankrijk. Het nieuwe bijhuis komt in Hangest-en-Santerre, midden in de vruchtbare akkerbouwstreek tussen de Belgische grens en Parijs, op een uurtje ten noorden van de Franse hoofdstad.

In de gebouwen van Vervaet France wordt onder meer een uitgebreide stock aan wissel- en slijtstukken onder gebracht, wat een snelle uitlevering moet mogelijk maken. Een team van drie ervaren servicetechnici zal ook in het nieuwe gebouw worden gevestigd, dat ook buiten het seizoen onderhoud en renovatie van Vervaet-machines zal uitvoeren. Daarnaast zal een team van vier verkoopmedewerkers klaarstaan om (potentiële) klanten te ontvangen.

Om de nieuwe producten voor te stellen aan Franse landbouwers en loonwerkers en om klanten vertrouwd te maken met de nieuwe servicefaciliteiten, organiseert Vervaet op 17 november ook een grote werkdemonstratie en open dag in de nieuwe vestiging in Hangest-en-Santerre. Twee zeer verschillende rooiers zullen aan het werk worden getoond, de nieuwste vierwielige Vervaet Q-616 met rollenbed en een zeswielige Vervaet Beet Eater 625 Evo met een vernieuwd turbine-rooiframe. De rooiers zullen elk gevolgd worden door een overlaadwagens op twee Hydro-Trikes. Daarnaast wordt ook het volledige gamma zelfrijdende mengmestverspreiders van Vervaet gepresenteerd. Meer informatie vindt u op www.vervaet.fr

 

%d bloggers liken dit: