Quicke introduceert nieuwe Silocut werktuigen

Quicke introduceert nieuwe Silocut werktuigen om veiliger en efficiënter  te werken met kuilvoer. Het Silocut assortiment omvat verschillende opties om de producten aan te laten sluiten aan de eisen van de gebruikers en is leverbaar vanaf begin september 2022.

De nieuwe Silocut werktuigen zijn leverbaar in drie verschillende groottes: Silocut M+, Silocut L+ en Silocut XL+.
De Silocut M+ is geschikt voor voorladers, compacte wielladers en middelgrote verreikers. De M+ versie is leverbaar in gesmede uitvoering met hoogwaardige, vervangbare opschroefbare tanden of profieltanden of in een uitvoering met vastgelaste gesmede en geprofileerde tanden. De L+ versie is leverbaar met gesmede tanden of profieltanden en kan gebruikt worden voor het uitkuilen van kuilvoer of het splitsen van geperse balen. De Silocut XL+ is een kuilhapper met grote inhoud die kan gebruikt worden om kuilvoer te grijpen en balen te splitsen. Hij is, net als de kleinere L+, in drie uitvoeringen leverbaar.

Zowel de versie L+ als XL+ is leverbaar met een balenuitpakker, waarbij na het splitsen van een baal de folie en het net gegrepen wordt zodat dit niet manueel hoeft te gebeuren en een afschuiver zodat voer gemakkelijk gelost kan worden zonder klevende resten.

 

%d bloggers liken dit: