7,5 tons bunker voor Grimme Evo280

Grimme breidt de mogelijkheden van de Evo280 bunkerrooier verder uit door nu ook een grotere bunker aan te bieden. Tot begin dit rooiseizoen kon de rooier optioneel uitgerust worden met een 6 ton NonstopBunker, voortaan behoort ook een 7,5 ton tot de mogelijkheden.

Door de grotere NonstopBunker kan de capaciteit van de rooier en die van de transportvoertuigen verder verhoogd worden. Door de grotere overlaadhoogte en reikwijdte kunnen grotere afstanden tussen rooier en afvoercombinatie gerealiseerd worden en zelfs hoge transportvoertuigen kunnen eenvoudig en comfortabel tijdens het rooien geladen worden.

Ondanks de grotere bunker bezit de EVO 280 een transportbreedte van minder dan 3,00 m en daarmee een volledige EU-typegoedkeuring. Daardoor kan binnen de EU zonder ontheffing aan het verkeer deelgenomen worden.

%d bloggers liken dit: