Snel kleine pannes verhelpen met Amazone AidPack

Amazone introduceert nieuwe AidPacks die de belangrijkste originele slijt- en reserveonderdelen voor hun gewasbeschermingsspuiten bevatten. De onderdelensets, die in een handige kunststoffen koffer zitten, zijn verkrijgbaar in drie varianten voor verschillende armaturen en dophouders.

Voor de sproeiers van Amazone met elektrische sectieschakeling TG, de 3-voudige of 4-voudige individuele dopschakeling AmaSwitch of 4-voudige individuele dopschakeling AmaSelect, bevatten de betreffende sets de passende onderdelen zoals dophouders, membranen en O-ringafdichtingen . In de stevige kunststof koffers zijn alle onderdelen beschermd tegen beschadiging en vuil.

Met het AidPack heeft de gebruiker een gewenst onderdeel direct beschikbaar. Ongeacht het tijdstip en de plaats van gebruik en levertijden kan een onderdeel snel worden vervangen op het bedrijf of direct in het veld. Dit vereenvoudigt het werk en verhoogt de bedrijfszekerheid bij gewasbeschermingsmaatregelen.

De AidPacks kunnen eenvoudig direct bij de nieuwe Amazone spuiten worden besteld of zijn afzonderlijk verkrijgbaar bij de dealer.

%d bloggers liken dit: