Nog 6 maanden en dan opent SIMA 2022 de deuren. De beurs, die normaal in februari plaats vindt, is meermaals uitgesteld omwille van de corona crisis. Voortaan is november van de pare jaren het nieuwe tijdstip van de beurs.

Op 200 dagen van de start van de beurs meldt SIMA dat al 80% van de beursoppervlakte ingenomen is. Meer dan 100 nieuwe exposanten tekenen present voor de beurs. Daarnaast zijn een aantal firma’s, die een tijdje weg zijn gebleven van de beurs, opnieuw aanwezig. SIMA zet in op een krachtige en duurzame toekomst voor de landbouw in Frankrijk en Europa. Centraal op de beurs wordt voor dit doel een ruimte ingericht die SIMA Tech gedoopt werd. In die ruimte is plaats voor een start-up village, een dorp met landbouwrobotica (inclusief demonstratiezone) en een centrale plaats voor workshops en networking.

Naar goede gewoonte worden op de beurs ook de SIMA Innovation Awards uitgereikt. Deze awards bekronen de meest innovatieve oplossingen en technologieën die door de exposanten van de beurs worden voorgesteld. Nieuw op deze editie van SIMA zijn de SIMA Farming Awards, waarbij vernieuwende Franse en Europese landbouwinitiatieven worden bekroond.

Praktisch :

  • SIMA 2022
  • Van 6 tot en met 10 november 2022
  • In Paris Nord (Villepinte) (op iets meer dan 3u vanuit Brussel)
  • Meer info: Sima Online
%d bloggers liken dit: