Komt Fendt echt met een reeks tuinbouwtrekkers? Dat weten we niet. Wat we wel weten is dat het vandaag 1 april is, en ons artikel van deze ochtend een grap was. We geven hier onder een overzicht van een aantal andere grappen die we tegen kwamen vandaag! 

Bij Hilaire Van der Haeghe kon je lezen dat er een andere nieuwe reeks komt, de Fendt grasmaaier. Cumela, de brancheorganisatie voor ondernemers in groen, grond en infra in Nederland, die kwamen met nieuws over groene diesel, die uit mest gemaakt wordt. Massey Ferguson, die ontwikkelden dan weer een eigen energy drink, of zo wil Massey Ferguson Belgium ons toch doen geloven! McHale zet ook de stap naar de gazon, met hun Pro Glide wandelmaaier.  De collega’s van Landbouwmechanisatie hadden de primeur voor de op afstand bediende trekker, die je aanstuurt met het Farming Simulator spel. Profi, die interviewden iemand bij Claas, en kwamen meer te weten over de wasmachineonderdelen die in de nieuwe Lexions gebruikt gaan worden. Kubota breidt dan weer hun activiteiten uit, en begint een tractorwash.

Heb je zelf nog een goeie aprilgrap gezien? Stuur ze ons zeker door! Dit kan via privébericht op Facebook, instagram of via mail op antoon@hectares.be

 

%d bloggers liken dit: