New Holland breidt gamma variabele rondebalenpersen uit

Met de nieuwe Pro-Belt reeks voegt New Holland een extra pers toe aan hun gamma rondebalenpersen met variabele perskamer. De Pro-Belt persen zijn geschikt voor alle gewassen in de meest uiteenlopende omstandigheden.

De nieuwe Pro-Belt persen zijn uitgerust met een opgedeelde transmissie voor een verhoogde mechanische efficiëntie en duurzaamheid. Gewas snijden gebeurt door middel van een 520 mm grote heavy-duty rotor, die voorzien is van een actieve valvloer. Zo wordt de productiviteit gemaximaliseerd, met een hoge doorvoer en non-stop toevoer. De pers presteert even goed in voordroog en hooi als in droog stro, en produceert een consistent hoge baaldichtheid en perfect gevormde, stevige balen die eenvoudig kunnen vervoerd en gestapeld worden.
De Pro-Belt persen maken balen met een dichtheid van 140kg/m³ in stro en persen maximaal 30 ton per uur.

New Holland toont de nieuwe Pro-Belt-serie in de eerste helft van 2022 in voorpremière bij demonstraties en lokale evenementen in Frankrijk, Italië en het Verenigd Koninkrijk, ter voorbereiding op de officiële introductie aan het grote publiek in november op de SIMA-beurs in Parijs, Frankrijk, en de Eima-tentoonstelling in Bologna, Italië.

%d bloggers liken dit: