Gratis strooischoepen bij Bogballe strooier

Homburg Belgium viert hun eerste verjaardag als importeur van Bogballe met een actie. Bij aankoop van een Bogballe kunstmeststrooier voor 31 januari 2022, ontvangt men de strooischoepen gratis!

Na een jaar importeurschap van Bogballe kijken zowel Homburg Belgium als de fabrikant tevreden terug.  De verkoopscijfers zijn goed, en ook de dealers kozen er voor om verder met het merk in zee te gaan. “Een sterk dealernetwerk maakt de verkoop en service van Bogballe een stuk eenvoudiger”, zegt Joren Vermeiren, Productspecialist Bogballe bij Homburg Belgium. “Er zit weer energie in het merk. Bezoeken, kennisdeling en aftersales zijn cruciaal!”

Homburg heeft zich in het voortraject erg in de machines verdiept. De productie en de mogelijkheden van de strooiers zijn kwalitatief enorm sterk. De schoepen zijn bijvoorbeeld van mangaan en dit is 4x slijtvaster dan RVS. Daarnaast is de lakkwaliteit zodanig getest dat deze boven gemiddeld is. De strooitechniek is misschien nog wel het meest opmerkelijk; de strooibeweging naar binnen zorgt voor een vierdubbele overlap en bij het kantstrooien is het omzetten van de schoteldraairichting de enige handeling. Hierdoor is precisiestrooien langs de kant erg eenvoudig. Via de strooicomputer en de verschillende strooitabellen van Bogballe is de juiste manier van strooien voor iedereen binnen handbereik.

Meer informatie: https://www.homburg-belgium.com/be_nl/bogballe

%d bloggers liken dit: