Van den Berg Farmstore BV, de Nederlandse importeur van merken als Storti, Farmtec, Alpego en Jeantil, wordt overgenomen. De nieuwe eigenaar wordt Wilko Jilissen, bekend van SDF.

“Door de overname is de continuïteit gegarandeerd en kan de gebruikelijke service en ondersteuning worden voortgezet,” zegt eigenaar Adriaan van den Berg, die benadrukt dat er gezocht is naar een overnamepartner die past in de filosofie waarmee hij Farmstore altijd heeft geleid.

De activiteiten van Van den Berg Farmstore BV zullen vanaf 1 januari 2022 worden voortgezet onder de nieuwe firmanaam Farmstore BV. “Het nieuwe Farmstore BV zal de huidige activiteiten en services voortzetten en waar mogelijk verbeteren”, zegt toekomstig eigenaar Wilko Jilissen, die ruim 20 jaar ervaring heeft in de sector en het volste vertrouwen heeft in de toekomst. “Tijdens de gesprekken met Adriaan van de Berg bleek al snel dat Adriaan ook veel waarde hecht het aan persoonlijk contact met zijn klanten en gebruikers en ontstond er al snel een wederzijds vertrouwen en respect wat een goede basis is voor de overname”.

Voor Adriaan van den Berg en zijn vrouw Anita betekent de overname dat ze het wat rustiger aan kunnen gaan doen. “Na in bijna 25 jaar van den Berg Farmstore te hebben gemaakt tot wat het nu is, komt er nu tijd voor wat meer rust. We hebben het vertrouwen dat het personeel en ons bedrijf goed terecht komen en er nog veel mooie dingen staan te gebeuren”.

%d bloggers liken dit: