New Holland vernieuwt de T7HD

New Holland stelde de vernieuwde T7HD voor tijdens een virtueel introductie-moment. Op het eerste zicht scheelt de nieuwe generatie T7HD niet veel met de vorige generatie. De grote vernieuwingen vinden we terug in de Horizon Ultra-cabine en op technologisch vlak.

De T7HD familie heeft nog altijd 3 leden, de T7.275HD, de T7.290HD en de T7.315HD. Onder de motorkap zit nog steeds een FPT NEF zescilinder motor, die gekoppeld is aan een AutoCommand transmissie. Voor de nieuwe generatie zette New Holland in op de cabine en connectiviteit. De nieuwe Horizon Ultra-cabine is tegenover de vorige generatie langer zodat ze extra ruimte biedt en het vloeroppervlak werd groter. Daarnaast verbeterde ook het zicht, zowel naar voor als naar achter. Het gebied rondom de trekker wordt door middel van camera’s in het oog gehouden. 24 ledlampen zorgen voor voldoende licht om ook ’s nachts vlot te kunnen werken.

De bediening van de trekker gebeurt via de ergonomisch geplaatste, intuïtieve bedieningen op de nieuwe SideWinder Ultra-armleuning en een gebruiksvriendelijk 12” IntelliView-display. Het dashboard plaatste New Holland in het midden van het stuurwiel voor een verbeterd zicht naar voor. De CentreView display, die zich dus in/voor het stuurwiel bevindt, geeft de meest courante zaken weer, zoals rijsnelheid, motortoerental, motoruren etc. De data die wordt weergegeven op deze display is niet instelbaar.

De T7 HD introduceert de nieuwe generatie PLM Intelligence, die een stap voorwaarts vertegenwoordigt in New Holland’s strategie voor precisielandbeheer . De nieuwe generatie PLM Intelligence markeert de overschakeling van traditionele landbouwpraktijken naar landbouw 4.0, waar precisie- en verbonden landbouw landbouwers helpt om activiteiten op voorhand te plannen, het gedrag en de prestaties van elke machine in realtime te beheren en een maximale precisie en efficiëntie te behalen. New Holland zal deze nieuwe generatie PLM Intelligence integreren in alle next-gen toestellen, zodat klanten telkens dezelfde logica aantreffen. Dit maakt deel uit van de strategie van New Holland om digitale technologieën te integreren, om een slimme en verbonden landbouw te creëren, met gebruiksvriendelijke oplossingen die de landbouw duurzamer en productiever maken. Deze digitale technologieën bevatten niet alleen de traditionele toepassingen voor precisielandbouw die bedoeld zijn om het leven van de bestuurder gemakkelijker te maken en de  opbrengsten en materiaalkosten te optimaliseren. Maar ook oplossingen gebaseerd op connectiviteit en controle die bedoeld zijn om de productiviteit van de machine te verbeteren, en cloud-based oplossingen gebaseerd op gegevensanalyse en planning om de beslissingen voor boerderijbeheer te vereenvoudigen.

De nieuwe generatie T7HD gaat in de herfst in productie.

%d bloggers liken dit: