Agco valt in de prijzen bij de Red Dot Design Awards

Agco krijgt zowel voor de Valtra G-Serie als voor de Massey Ferguson 8S een prestigieuze Red Dot Award. De Red Dot Design Awards worden al 60 jaar uitgereikt aan nieuwe producten die er door hun design uitspringen.

“Het winnen van de Red Dot-Award versterkt het bewijs dat Valtra met de G-serie de basis heeft gelegd voor een volledig nieuw tijdperk op gebied van tractortechniek en -design,” zegt Kimmo Wihinen, hoofdontwerper van Valtra. De toekenning van de Red Dot Award voor de G-serie is ook de perfecte aftrap voor Valtra’s 70e verjaardag. “Ondanks een roemruchte historie zijn onze ogen volledig gericht op de toekomst. Dus al dit jaar zullen we weer een aantal andere interessante noviteiten presenteren”,

Zowel de Valtra G-Serie als de Massey Ferguson 8S konden de internationale jury bekoren met hun design. Naast het design werden de trekkers ook beoordeeld op de kwaliteit van hun ontwerp en het niveau van de innovaties die toegepast zijn. De awards zijn dan ook een bekroning voor het werk dat de design- en ingenieursbureaus hebben gestoken in de ontwikkeling van de nieuwe trekkers.

“De MF 8S-serie is ontwikkeld voor boeren, door boeren. Na zeven jaar grondig testen en uitgebreid overleg met klanten, combineert MF een radicaal ontwerp met een praktisch doel. Hoewel de MF 8S-serie is uitgerust volgens uitstekende specificaties, introduceert MF met de komst van deze tractorserie ook een volledig nieuwe en verbeterde gebruikerservaring”, voegt dhr. Lhotte toe.

 

%d bloggers liken dit: