Geen internationale beurzen voor SDF in 2021

SDF, de groep achter de merken Same, Deutz-Fahr en Lamborghini, neemt in 2021 niet deel aan internationale beurzen. We zien de merken dus niet op EIMA en Agritechnica. Deze keuze is het gevolg van de Covid-19 pandemie. 

“Veiligheid is vanaf het begin onze prioriteit geweest en daarom hebben we de moeilijke beslissing genomen om internationale beurzen over te slaan”, verklaarde Massimiliano Tripodi, Executive Director Marketing & Communicatie. “We staan voor een nieuw tijdperk in zakelijke relaties waarin nieuwe technologieën ons mogelijkheden bieden om in direct contact te komen met klanten over fysieke afstanden heen.”

SDF zet in op digitale communicatie om nieuwe producten tot bij de potentiële klanten te brengen. Op die manier kan de groep het hele jaar door contact hebben, in plaats van enkel tijdens de beurzen.

%d bloggers liken dit: