Massey Ferguson maakt NEXT editie van MF 7719 S

Na het succes van de 4 modellen NEXT Edition die Massey Ferguson op Agritechnica 2019 introduceerde (MF 5711 S Dyna-4, MF 5713 S Dyna-4, MF 7720 S Dyna-VT en MF 7726 S Dyna-VT) komt er nu ook een MF 7719 S NEXT Edition. De NEXT Edition heeft niet alleen prestatie en comfort verhogende eigenschappen onder de motorkap en in de cabine, maar kenmerkt zich ook door een exclusieve kleur.

De MF 7719 S NEXT Edition heeft een Agco Power 6,6 liter 6 cilinder onder de motorkap, die 190 pk produceert (220 pk met EPM) en is uitgerust met een Dyna-VT traploze transmissie. Het NEXT Edition pakket bevat opties van de “Exclusive”-uitvoering, zoals een 110 l/min CCLS hydraulisch systeem, 4 elektronische regelventielen, mechanische cabinevering, een Command Control armleuning met Multipad rijhendel, cruise control en Clutch Effect. De vooras is geveerd door middel van de Quadlink voorasvering en de cabine is uitgerust met automatische airco, elektrisch instelbare en verwarmde spiegels en Datatronic 5 terminal voor het beheer van alle tractor- en precisielandbouwfuncties.
De NEXT Edition uitrusting gaat nog een stapje verder met een heavy duty geïntegreerde fronthef (4.000kg), SpeedSteer dat het aantal omwentelingen van het stuurwiel verminderd, Auto-Guide, 2,55m brede achterspatborden en meedraaidende voorspatborden, grotere banden en tot 16 LD werklampen en wegverlichting.
Naast de exclusieve rode NEXT Edition kleur met zwarte roosters kan ook gekozen worden voor een volledig zwarte trekker.

%d bloggers liken dit: