Pöttinger Impress nu ook met foliebinding

Pöttinger maakt, naast de standaard netbinding, ook foliebinding beschikbaar op de Impress persen vanaf volgend seizoen. Foliebinding zou voor een betere bewaring van het voer moeten zorgen en bijdragen tot afvalreductie.

De nieuwe bind-unit maakt het mogelijk om de balen zowel met net als met folie te binden. Wisselen tussen beide bind-methodes kan vlug gebeuren, voor een maximale flexibiliteit tijdens het korte en drukke grasseizoen. Om de folie te beschermen en het wisselen tussen net en folie te vergemakkelijken is een extra glijrol voor de rollenhouder geplaatst. De rollen folie of net kunnen maximaal 142 cm breed en 31 cm dik zijn.

Standaard is de pers voorzien van camerabewaking. Optioneel kan de pers voorzien worden van een balenkantelaar en een sleepmat om beschadigingen aan de folie te voorkomen.

%d bloggers liken dit: