4X4 update voor Siloking SelfLine

Siloking breidt hun SelfLine 4.0 System500+ reeks uit met een voermengwagen met permanente vierwielaandrijving. De zelfrijder werd speciaal ontwikkeld voor veehouders met verschillende locaties of loonvoerders.

De voermengwagen is uitgerust met een 6 cilinder motor van 218 pk, de componenten voor de vierwielaandrijving zijn overgenomen van de grootste reeks zelfrijders van Siloking. Elk model van de 500+ reeks kan de met permanente vierwielaandrijving uitgerust worden. Naast de aandrijving is de zelfrijder ook voorzien van een remsysteem afgeleid van vrachtwagens voor een verhoogde veiligheid en langere levensduur. De Siloking SelfLine 4.0 System 500+ bestaat in uitvoeringen van 19, 22 en 25 m³ en beschikt over 2 verticale mengvijzels.

%d bloggers liken dit: