Packo Agri verhuist

Al meer dan 40 jaar betrekt Packo Agri Zedelgem het huidige gebouw aan de Torhoutsesteenweg maar het idee leefde al een tijdje om te verhuizen. Halverwege 2018 werden deze plannen concreet gemaakt. Na een intensief traject waarbij er vele opties zijn bestudeerd en waarbij de reisafstand voor de medewerkers een belangrijk criterium was, werd beslist om in Zedelgem een volledig nieuw pand te bouwen op slechts een steenworp afstand van de huidige vestiging.

Volgend jaar is het precies een eeuw geleden dat het bedrijf Packo ontstond in Zedelgem. Samen met het moederbedrijf Royal Reesink uit Nederland bouwt Packo Agri nu letterlijk en figuurlijk verder aan de toekomst in haar thuisgemeente Zedelgem. Op de nieuwe locatie zal een splinternieuw en op maat gemaakt gebouw verrijzen, bestaande uit kantoorruimte in twee verdiepingen, showroom, werkplaats en opslagruimte. Als alles volgens plan verloopt, zullen de Packo Agri-medewerkers er medio oktober 2019 hun intrek kunnen nemen.

Buiten het feit dat het nieuwe pand zal voldoen aan alle hedendaagse normen en eisen, zal het ook op architecturaal vlak onderscheidend zijn. Het nieuwe pand wordt immers gerealiseerd in samenwerking met Rietveld Projects uit Gent, pionier in moderne architectuur. Packo Agri gaat voluit voor een nieuwe en moderne look, maar de feel blijft onveranderd : Packo Agri werkt verder met het bestaande professionele dealernetwerk. De Vlaamse dealers zullen nog steeds kunnen rekenen op technische en commerciële ondersteuning vanuit de nieuwe vestiging in Zedelgem. Het Waalse dealernetwerk blijft verder bediend vanuit het bestaande filiaal in Ciney.

%d bloggers liken dit: