Sulky, dat in het programma van Joskin DistriTECH zit, gaat binnenkort rechtstreeks vertegenwoordigd worden in België. Zo laat Joskin DistriTECH weten.  Sulky wil een eigen dealernetwerk ontwikkelen in ons land, dat door het Sulky-team beheerd wordt.

De Burel Groep, met merken als Sulky, SKY Agriculture en Prolog, herziet zijn distributiestrategie. Dit houdt onder meer in dat de groep voor de marketing en verkoop van hun machines op Belgisch grondgebied voortaan zelf wil instaan. De onderneming is van plan voor haar gehele gamma zijn haar distributienetwerk te ontwikkelen, dat rechtstreeks door haar teams zal worden beheerd.

De Joskin Groep, Belgische vertegenwoordiger van Sulky sinds 1989, verwelkomt deze wens met open armen en wel om twee redenen: Joskin erkent de behoefte aan samenhang van de Burel Groep en de terugtrekking van Sulky zal meer mogelijkheden brengen in de productportefeuille van Joskin DistriTECH ten opzichte van merken als Rauch, Brevi en Bednar.

De families Burel en Joskin zijn daarom overeengekomen om vanaf september 2023 voor een vlotte overgang te zorgen. Joskin DistriTECH zal onderdelen en andere diensten blijven leveren gedurende ten minste twee jaar of de tijd die Sulky nodig heeft om hun nieuwe Belgische distributiestructuur op te zetten. Het is voor beide bedrijven belangrijk dat de overgangsperiode geen ongemak oplevert voor de landbouwers en ondernemers die vertrouwen hebben gesteld in Joskin DistriTECH en Sulky. Elke dealer, landbouwer of loonwerker is en blijft welkom bij Joskin DistriTECH, dat ernaar zal streven om dezelfde door de klanten gewaardeerde kwaliteitsservice voor de Sulky producten te bieden zolang het nodig is.

%d bloggers liken dit: