Het Franse Carré introduceert een nieuwe fronttank. De Salteo kan gecombineerd worden met de Penterra S/SF en Pentasam ST directzaaimachines, de Inro striptill cultivator of de Econet schoffelmachines. De Carré Salteo wordt bediend via Isobus.

De Carré Salteo kan zowel gebruikt worden voor zaden als voor kunstmest. De fronttank met een inhoud van 1.900 liter is voorzien van een krachtige en hydraulisch aangedreven ventilator en een verdeelunit uit roestvrij staal. De verdeelunit kan van 1,5 tot 450 kg/ha doseren.  De Salteo is eenvoudig te gebruiken dankzij de ISOBUS-technologie. De ISOBUS terminal van de tractor toont en beheert de essentiële functies van de tank. Voor trekkers die niet met ISOBUS zijn uitgerust, kan de universele ISOBUS Touch 800 terminal met de fronttank mee geleverd worden.

De Salteo kan gecombineerd worden met de Penterra S/SF en Pentasam ST directzaaimachines , de Inro striptill cultivator of de Econet schoffelmachines  en dat zowel voor het toedienen van kunstmest als voor zaad voor onderzaai. De fronttank kan ook aan machines van andere fabrikanten gekoppeld worden.

%d bloggers liken dit: