Homburg demonstreert met precisiezaaier van Stanhay

Homburg Belgium is op demonstratieronde met de precisiezaaimachine van Stanhay. De zaaimachines van dit merk zijn uitermate geschikt voor het zaaien van fijne groentezaden zoals uien, prei, sla en spinazie. In totaal kunnen meer dan 200 verschillende soorten zaden met de machines gezaaid worden.

“De positieve zaairesultaten verheugen ons zeer. In de komende weken willen we op meerdere plekken gaan demonstreren waardoor we de zaaiprestaties op diverse grondsoorten kunnen zien.”, zegt Joren Vermeiren, productspecialist bij Homburg. “Wanneer deze resultaten opnieuw goed zijn, besluiten we tot definitieve import van Stanhay voor de Nederlandse -en Belgische markt. Na jaren weggeweest te zijn op de Nederlandse en Belgische markt lijkt het ons een goede aanvulling op de Garford schoffelmachines en ook een extra mogelijkheid naast de zaaimachines van Väderstad. Mocht u nieuwsgierig zijn en interesse hebben in een demonstratie van deze Stanhay uienzaaier, bel ons dan zeker.”

De machines kunnen op klantwens worden gespecificeerd en zijn geschikt voor diverse plant- en rijafstanden en rijaantallen. De zaaimachines kunnen zowel in vlakke veldomstandigheden of op ruggen en bedden gebruikt worden. De machines kunnen voorzien worden van ISOBUS en ook elektrische aandrijving behoort tot de mogelijkheden.

%d bloggers liken dit: