Nieuwe Belgische Vice-Voorzitter voor CEJA

Afgevaardigden van CEJA kwamen gisteren bijeen tijdens de Algemene Vergadering die online doorging. Tijdens deze Algemene Vergadering werd de begroting 2021-2022 goedgekeurd en een nieuw bestuur gekozen voor de periode 2021-2023.

De nieuwe voorzitster van CEJA werd Diana Lenzi uit Italië. Er werden ook 4 nieuwe vice-voorzitters verkozen. Eén van die vier is de Belgische Anne-Catherin Dalcq. De andere 3 zijn Thomas Duffy uit Ierland, Adam Nowak uit Polen en Doris Letina uit Slovenië.

De kersverse voorzitster Diana Lenzi toonde zich verheugd de gemeenschap van jonge Europese landbouwers te mogen vertegenwoordigen en deelde haar ambities voor de toekomst: “Ik ben ongelooflijk blij en trots dat ik vanaf vandaag zo’n grote verantwoordelijkheid op me mag nemen om CEJA te leiden. We staan aan de vooravond van een seizoen vol grote uitdagingen, en CEJA zal klaar staan en snel reageren en samenwerken om een sterkere toekomst voor de jonge landbouwers van Europa op te bouwen”.

 

Previous post CEAT Specialty introduceert Spraymax VF
Next post County 1474 TW ‘Short Nose’ verkocht voor €229.000
%d bloggers liken dit: