Bogballe van Matermaco naar Homburg Belgium

Bogballe, dat in België in handen was van Matermaco en in Nederland bij de Mechan Group zat, wordt overgedragen aan Homburg Belgium/Holland. Homburg neemt vanaf 1 september de distributie over.

Arnout Vanrenterghem van Matermaco Group verwoordt de beslissing van het bedrijf : “Wij hebben altijd op een prettige en succesvolle manier samengewerkt met Bogballe. Bij zo’n goede partnerschap moet je ook constant afstemming hebben over de positie van het merk, hoe je optimaal kunt distribueren en hoe je de hoge klanttevredenheid kunt waarborgen. In het kader daarvan hebben we in goed overleg besloten om de samenwerking per 1 september 2020 te beëindigen en de distributie voort te laten zetten door Homburg België. De afdeling Matermaco Agriculture gaat zich nu volledig richten op de Agco merken Fella, Massey Ferguson en Valtra”.

Voor Homburg België is Bogballe een mooie aanvulling van het gamma dat ze nu al dragen, met merken als Väderstad, Garford en Ag Leader.

%d bloggers liken dit: