Help ons

Landbouwmachines, het is een passie. Als klein kind al was ik verwonderd door de machtige machines op de velden rond ons huis. Ik verzamelde documentatie, fietste van veld naar veld, liet geen kans onbenut om ergens mee te rijden. Die passie, die is er nooit uit gegaan. 

De afgelopen jaren kon je volgen wat ik deed als hoofdredacteur voor een toonaangevend landbouwmechanisatietijdschrift in België en Nederland. Nu is het tijd om voor mijzelf de stap te zetten. Met Hectares.be wil ik op mijn eigen enthousiaste manier het beste mechanisatienieuws brengen, aangevuld met dossiers rond allerhande thema’s, oldtimers, miniaturen en zo verder.

Een dergelijk eigen project starten kost echter veel geld, daarom rekenen wij op jullie. Wil je in de toekomst graag verder lezen wat ik schrijf? Vind je wat ik de afgelopen jaren deed de moeite? Wil je ons graag steunen in dit nieuwe avontuur? Dan kan dat via onze GoFundMe (KLIK HIER). Elk gift wordt geapprecieerd en zorgt er voor dat ik, samen met Kim, ons project verder kan uitbouwen.

Ben je als bedrijf actief in de Belgische land- of tuinbouwsector? Dan heb ik zeker plaats om jullie banner of button te plaatsen op onze site. Wil je graag weten aan welke voorwaarden dat kan?
Nu is het moment, wie nu als bedrijf investeert in onze startup krijgt een mooi pakket aan advertentieruimte en zal ook de komende jaren kunnen genieten van een voordeeltarief! Meer weten? Vul snel ons contactformulier in!

Twijfel niet, help ons starten!

 

%d bloggers liken dit: